Despre noi

Servicii funerare, servicii funerare complete, servicii funerare non-stop, servicii funerare ieftine sunt frazele pe care orice firma de servicii funerare le foloseste la tot pasul. La orice colt al strazii gasim un magazin de servicii funerare, insa nu toate pot duce la bun sfarsit o inmormantare completa. Nu toate firmele de funerarii asigura un serviciu funerar complet, nu pentru ca nu ar vrea, pentru ca nu pot ci pentru ca atunci cand au ales o astfel de meserie nu s-au gandit la toate detaliile, la toate serviciile funerare. De 12 ani in domeniu funerar am intalnit deseori momente neplacute, am auzit de multe ori stand la coada in magazine sau trecand pe langa oameni: ,,ASTA E CIOCLU” sau, de si mai multe ori, ,,VA MULTUMIM PENTRU SERVICIILE OFERITE”.

Un serviciu funerar nu inseamna doar a face inmormantari. Sunt multi pasi pentru a duce la bun sfarsit o ceremonie funerara. Un serviciu funerar non-stop este promt, 24/24 h, 7 zile din 7, 365 zile pe an, oricand trupul trece in nefiinta. Multe firme din domeniul funerar amana din diverse motive inceperea demersurilor. Cand va loviti de orice fel de motive, ar trebui sa va puneti cateva intrebari:

  • De ce nu acum?
  • De ce se mai cheama non-stop?
  • Pentru ce platesc?
  • Sunt mai putin important?

Pentru noi aveti aceeasi semnificatie, de aceea in maxim 30 de minute de la apel, un echipaj al firmei se va deplasa la dvs. acasa pentru stabilirea tuturor demersurilor necesare inmormantarii. In caz contrar, va acordam o reducere de 50% din toate serviciile funerare de care aveti nevoie